Workshops en lezingen

Met een lezing of een interactieve workshop, bijvoorbeeld voor recreatieondernemers, laat ik je met een andere bril naar je gebied, je sector en je bedrijf kijken. Wat maakt jouw gebied of locatie nu speciaal? Waarom moeten gasten echt naar jou of naar jouw gebied toekomen?

Indien gewenst kunnen vervolgens in kleine groepjes specifieke onderwerpen worden uitgewerkt.

Mijn vergoeding voor een dergelijke activiteit, die rond de anderhalf uur duurt (excl. een eventuele pauze) is 250 euro exclusief materiaal en 21% BTW, inclusief reiskosten. Als je hier belangstelling voor hebt, bel me dan op 06-50555821, dan kan ik horen wat je wensen zijn.

Bekijk hieronder een filmpje dat RTV Drenthe van een dergelijke workshop maakte.

Als je meer over mij wil weten, kijk dan hier.

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten