Scholendagen Haarlemmerhout: begin met het einde voor ogen - Buitenpaden

Scholendagen Haarlemmerhout: begin met het einde voor ogen

Als je dit leest, dan zijn de Scholendagen in de Haarlemmerhout al begonnen. Bijna een jaar werkte ik aan de voorbereiding ervan.

Een groot evenement waarbij in totaal 1000 basisschoolkinderen (groep 7) een dagdeel in de Haarlemmerhout komen om allerlei leuke activiteiten te doen.

Aan dit project, een initiatief van de Stichting de Houten Haarlemmer, dat dit jaar voor het 35ste jaar wordt georganiseerd, werk ik nu al vier jaar mee. Dit jaar doe ik voor het eerst ook bijna alle voorbereiding.

Het organiseren van zo’n evenement omvat ook allerlei klussen en klussen, waar ik niet direct op zit te wachten, maar die er ook bij horen. Door steeds te blijven beseffen waarvoor ik het doe, blijft dit een hele mooie en leuke klus.

In deze video vertel ik je daar meer over.

INTERESSANT?

Schrijf je dan hier in. Dan krijg je (maximaal één keer per 2 weken) mijn blog/vlog als eerste rechtstreeks in je mailbox. Wel zo makkelijk!

En deel vooral dit bericht via je eigen Social Media. Dat kan gemakkelijk met de deelknoppen hieronder.

MEER LEZEN?

Blog: Genieten van de herfst

Aanbod: projecten

0 0 votes
Artikelbeoordeling
Abonneren
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments