Routes en speurtochten

Met originele fiets- en wandelroutes en speurtochten op maat kunnen je gasten nog meer van je mooie omgeving genieten. Zodat ze een nóg leukere vakantie hebben en nóg meer tevreden zijn. En jij kan ermee laten zien wat voor bijzondere dingen er allemaal bij jou te beleven vallen.

Ik maak de routes op maat, en ze zijn gericht op jouw gasten, of juist een deel van de gasten. Bijvoorbeeld senioren of gezinnen met jonge kinderen. De routes starten op jouw locatie en geven leuke achtergrondinformatie over bezienswaardigheden, horeca en andere interessante kijkpunten.

Vormgegeven in een brochure of een App, zodat je gasten niet met een algemene kaart in de hand zelf hoeven uit te zoeken waar de mooiste plekjes zijn of waar ze koffie kunnen drinken.

De routes en speurtochten kunnen zijn gericht op een thema dat in jouw omgeving speelt en te zien is. Denk bijvoorbeeld aan  kastelen, bedevaart, Tweede Wereldoorlog, streekproducten en boerenleven of dieren in het bos.  Bij een speurtocht zitten er spelelementen bij, zoals vragen en opdrachten.

In de route of speurtocht kan een foto-punt worden opgenomen, waarbij de gast wordt uitgedaagd een foto van zichzelf of het gezelschap te maken en te plaatsen op een Social Media-pagina van jou. Zo’n fotopunt helpt dan ook weer voor mond-op-mond-reclame.

Een route of de speurtocht kan ook gaan over een spannend verhaal, dat zich bij jou afgespeeld heeft, of (in de fantasie) afgespeeld zou kunnen hebben. Of een sprookje, oud volksverhaal of legende. Al wandelend of fietsen beleven je gasten het verhaal alsof ze er zelf bij zijn.

De route of speurtocht kan worden geleverd op papier of digitaal, in een App (RouteYouTourtodo, izi.travel, of Buitenpaden-App).

Maatwerk

Ik kan voor jou alle werkzaamheden uit handen nemen, inclusief het drukken en leveren op locatie. Dan heb je er geen omkijken naar. Maar je kan er ook voor kiezen om de routebrochure zelf te drukken of te printen, dan lever ik een word- of PDF-bestand aan. Het voordeel van een worddocument is dat jebij eventuele wijzigingen de tekst gemakkelijk zelf kan aanpassen.

Je kan er ook voor kiezen om het opmaken en drukken via de eigen kanalen te doen, dan lever ik tekst en beeld aan.

Hieronder vindt je de richtprijzen, exclusief opmaken en drukken. Voor opmaak en drukken maak ik gebruik van drukwerkdeal.  Desgewenst neem ik je dit ook allemaal uit handen. Reken op meerkosten van 200 tot 275 euro, afhankelijk van grootte en oplage.

Wil je ook bestaande routes handzaam aan je gasten aanbieden? Ook hierbij kan ik je helpen. Kijk dan op deze pagina.

Product Prijs (excl. BTW)
route of speurtocht op papier of PDF 2750
route of speurtocht in een App 2750

 

De genoemde prijzen zijn inclusief:

  • Tekst en beeld.
  • Levering op locatie (in geval van drukwerk, digitale producten via e-mail of WeTransfer).
  • Tips voor toepassing in de communicatie met uw gasten.

Wil je geen risico nemen met grote investeringen en geen zorgen hebben dat de routes niet meer actueel zijn, dan bied ik ook interessante leasemogelijkheden aan. Bij de start betaal je 900 euro voor 200 routes, daarna betaal je per 100 afgenomen routes. Hoe meer routes je afneemt, des te lager de prijs. Lees hier meer.

Aantrekkelijke pakketten

Hoe meer verschillende producten je kan aanbieden, des te meer zullen je gasten genieten. En des te beter je kan laten zien hoe uniek het bij jou is. Vandaar dat ik aantrekkelijke pakketten aanbied waar je meer producten in één keer kunt laat maken. Zodat de verschillende onderdelen op elkaar zijn vast afgestemd en elkaar versterken. Hier lees je meer over deze pakketten.

Naast de standaarduitvoering zijn ook extra’s mogelijk, zoals uitvoering in een luxe cadeauboekje of  een combinatie met audio en/of videofragmenten. Hier vind je daar meer informatie over.

Voorbeelden

Op deze pagina vindt u allerlei voorbeelden van routes en speurtochten.

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten