Pakketten

Hoe meer verschillende producten je jouw gasten kan aanbieden, des te meer kunnen je gasten van de omgeving genieten, en des te beter kan je aan toekomstige gasten laten zien hoe bijzonder en uniek het bij jou is.

Vandaar dat ik aantrekkelijke pakketten aanbied waar je meer producten in één keer kan afnemen.  Zodat de verschillende onderdelen op elkaar zijn afgestemd en elkaar versterken.

En natuurlijk vergezeld van tips en ideeën mee hoe je deze producten toepast in de communicatie met je (toekomstige) gasten. Zodat je er het maximale uithaalt.

Ik bied drie verschillende pakketten: een basispakket, een uitgebreid pakket en een premium-pakket.

Het Basis Pakket bestaat uit 3 producten, naar keuze folders, brochures, routes of speurtochten. Voor dit basispakket krijg je 10% korting op de totale prijs, in vergelijking met de losse producten. De prijzen voor folders en brochures vind je hier, die van routes en speurtochten op deze pagina.

Het Uitgebreide pakket bestaat uit 5 producten, naar keuze folders, brochures, routes of speurtochten. Voor dit uitgebreide pakket krijg je 15% korting op de totale prijs, in vergelijking met de losse producten. De prijzen voor folders en brochures vind je hier, die van routes en speurtochten op deze pagina.

Het Premium Pakket bestaat uit 10 producten, naar keuze folders, brochures, routes of speurtochten. Voor dit Premium Pakket krijg je 20% korting op de totale prijs, in vergelijking met de losse producten. De prijzen voor folders en brochures vind je hier, die van routes en speurtochten op deze pagina.

profielfotonieuw

Of wil je net iets anders? Geen probleem! Ik lever maatwerk dus in overleg is alles mogelijk.

Heb je belangstelling voor één van deze pakketten of wil je eerst een gratis adviesgesprek met mij? Dat kan! Ik kom graag bij je langs! Neem dan contact met me op!

 

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten