Ligt je park of camping vlakbij of in een natuurgebied, maar doe je daar nog niet zo veel mee?

Wil je je gasten helpen met het invullen van hun vakantie, maar weet je niet hoe?

Wil je je gasten op een bijzondere manier jouw omgeving laten beleven?

Ontdek nu de schat van je omgeving!

Ik help je daarbij. Daar heb ik drie verschillende trajecten voor. Kijk wat bij jou en je situatie past, en klik door voor meer informatie. Of bel of mail me me voor persoonlijk advies!

1 Inventarisatie routes en pareltjes

Ik maak een inventarisatie van alle wandel-, fiets- en eventueel andere routes in je buurt én van minder bekende ‘pareltjes’ die het bezoeken waard zijn. Denk aan een kaasboerderij, pluktuin of een bezoekerscentrum.

Vervolgens bepaal ik samen met jou en/of je collega’s welke aan te raden zijn voor jouw doelgroep. Wat moeten jouw gasten echt gezien of gedaan hebben? Daar maak ik dan, speciaal voor jouw park of camping, bucketlijsten van, die je kan aanbieden als folder, op je Social Media of website.

Daar bovenop verrijk ik de meest geschikte route met extra informatie, verhalen en beeld (foto’s, oude afbeeldingen, etc.), zodat je gasten nóg meer kunnen beleven.

Een dergelijke inventarisatie kost je slechts een investering van 675 euro (exclusief BTW), onder de voorwaarde dat ik (bijna) gratis bij je kan overnachten. Je kan ook de investering in stukjes verdelen, en per onderdeel bepalen of je verder gaat.

Meer informatie over de inventarisatie van routes en pareltjes.

2 Inventarisatie verhalen

Misschien weet je wel dat er in je omgeving bijzondere verhalen de ronde doen, bijvoorbeeld over de grafheuvels bij jou in de buurt. Of over een kasteel bij jou in de buurt.

Misschien heb je helemaal geen idee. Of geen tijd.

Laat het dan door mij doen!

Ik ga graag voor jou op zoek naar de verhalen die in je omgeving leven, of die er verteld kunnen worden.

Voor 275 euro krijg je een rapport (PDF) van minimaal 5 pagina’s A4, waarin jouw verhalen of die van de omgeving staan (met hyperlinks als het een te lang verhaal is) plus aanbevelingen hoe je die met je gasten kan delen.

Neem die eerste stap, en laat mij jouw verhalen vinden!

Meer informatie over inventarisatie verhalen

3. Pimp je route!

Heb je al in beeld wat de meest leuke of geschikte routes in je buurt zijn,  dan kan ik die route voor jou ‘pimpen’.

Dat betekent dat ik die route(s) speciaal voor jouw gasten verrijk met extra verhalen, weetjes en foto’s en afbeeldingen.

Zodat je gasten niet alleen weten hoe ze moeten lopen of fietsen, maar vooral veel meer gaan beleven. Waardoor ze nog meer tevreden zijn over hun verblijf.

Hier lees je meer en kan je een voorbeeld van een ‘gepimpte’ route bekijken.

Wil je weten wat het beste bij jou locatie en situatie past? Neem direct contact met me op.

Wil je liever een heel nieuwe route voor jouw park en camping? Lees dan hier verder.

Wil je liever alleen één of meer bucketlijsten? Hier vind je meer informatie.

 

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten