Magie van paddenstoelen - Buitenpaden

De magie van paddenstoelen

Paddenstoelen zijn best wel raar. Zijn het planten, of dieren, of toch iets anders? Ze staan er vaak van de ene dag op de andere. Niet voor niets is het gezegde ‘als paddenstoelen uit de grond komen’. Paddenstoelen hebben allerlei bijzondere vormen en kleuren, en er schijnen ook kabouters in te wonen. En misschien hebben heksen en duivels er ook wel iets mee te maken……

In de herfstvakantie, tijdens de Beleefweek  van  het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, kan je op zaterdag 15, zondag 16 en woensdag 19 oktober een paar keer per dag samen met je gezin met me mee op pad om de magische wereld van de paddenstoelen te ontdekken. 

Op een speelse wijze leren jij en je kinderen van alles over paddenstoelen, en natuurlijk ook wat ze zo magisch en bijzonder maakt.

We starten bij ingang Bleek en Berg en de excursie duurt ongeveer anderhalf uur.

De excursie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.  Er gaan maximaal 15 mensen (volwassenen plus kinderen) per keer mee.

De kosten zijn 4,50 euro per kind en 8,50 euro per volwassene. 

aanmelden

De excursies zijn op zaterdag 15, zondag 16 en woensdag 19 oktober op verschillende tijden. Als je je hieronder aanmeld, zie je vanzelf de beschikbare tijden verschijnen.