Inventarisatie verhalen

Misschien weet je wel dat er in je omgeving bijzondere verhalen de ronde doen, bijvoorbeeld over de grafheuvels bij jou in de buurt. Of over een kasteel bij jou in de buurt.

Misschien heb je helemaal geen idee.

Maar in elk geval heb je zelf geen tijd (of zin) om naar verhalen te gaan spitten, je bent namelijk druk bezig om je park of camping te runnen.

Laat het dan door mij doen!

Ik ga graag voor jou op zoek naar de verhalen die in je omgeving leven, of die er verteld kunnen worden.

Ik denk bij verhalen aan persoonlijke verhalen, bijvoorbeeld een persoon uit het verleden. Zoals bijvoorbeeld de kasteelvrouw uit deze clip.

Maar het kan ook om een fictief persoon zijn, een persoon die in het verleden bij jou in de buurt geleefd zou kunnen hebben. Bijvoorbeeld de adellijke dame die op zeekuur naar Zandvoort gaat.

Je kan ook denken aan een dier, of zelfs aan een boom of niet-levend object. Wat zou die in zijn leven allemaal gezien kunnen hebben? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Voor 275 euro krijg je een rapport (PDF) van minimaal 5 pagina’s A4, waarin jouw verhalen of die van de omgeving staan (met hyperlinks als het een te lang verhaal is) plus aanbevelingen hoe je die met je gasten kan delen.

Neem die eerste stap, en laat mij jouw verhalen vinden! Heb je nog vragen, neem dan contact op.

Lees in hier mijn blogbericht over de zoektocht naar verhalen.

Wil je liever meteen een nieuwe route voor jouw park en camping? Lees dan hier verder.

Wil je liever alleen één of meer bucketlijsten? Hier vind je meer informatie.

 

Foto header: Fotolia/gthcgtmbdf

 

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten