Inventarisatie routes en pareltjes

Ligt je park of camping vlakbij of in een natuurgebied, maar doe je daar nog niet zo veel mee?

Of: zijn er wel heel veel fiets- en wandelroutes in je omgeving, maar heb je eigenlijk geen idee welke je je gasten zou kunnen aanraden?

Hoog tijd om de schat van je omgeving te gaan ontdekken!

Ik help je daarbij. Dat doe ik in verschillende stappen.

Per stap bepaal je of je verder gaat

Stap 1

Een bureau-inventarisatie van alle wandel-, fiets- en eventueel andere routes in je buurt én van minder bekende ‘pareltjes’ in je buurt die het bezoeken waard zijn. Denk aan een kaasboerderij, pluktuin of een bezoekerscentrum. Investering: 150 euro (excl. BTW).

Stap 2

Welke van deze routes en pareltjes uit fase 1 zijn het leukst voor jouw doelgroep? Ik ga de meest kanshebbende routes wandelen en fietsen en de pareltjes daadwerkelijk bezoeken, om te kijken of je die kan aanraden.  Inclusief een selectie (samen met jou en/of je collega’s) van de leukste uitjes voor jouw doelgroep. Investering: 250 euro onder de voorwaarde dat ik (vrijwel) kostenloos bij je kan overnachten.

Stap 3

Speciaal voor jouw park of camping en speciaal voor jouw gasten maak ik teksten en foto’s van de leukste routes en uitjes. Je kan deze tekst aangeleverd krijgen in een eenvoudig vormgegeven folder of bucketlijst (PDF of word) of als losse tekst en foto’s die je zelf kan gebruiken op bijvoorbeeld je website en social media. Investering 250 euro (excl. BTW). 

Stap 4

De mooiste, leukste of meest geschikte route verrijk ik met extra informatie, verhalen en beeld (foto’s, oude afbeeldingen, etc.). In de vorm van een word- of PDF-document of in een route-App. Investering 250 euro (excl. BTW).

Alle stappen in één

Als je alle stappen laat doen, dan betaal je geen 850 euro (exclusief) BTW, maar slechts 675 euro (excl. BTW). En dan krijg je ook nog eens 20 concept-berichten (inclusief foto/beeld) voor je Social Media cadeau.

Wat krijg je? 

  • Meer beleving voor je gasten omdat je ze beter kan helpen met het invullen van hun vakantie. Waardoor ze meer tevreden zullen zijn, vaker terug zullen komen en het anderen zullen aanraden.
  • Een gerichtere communicatie en marketing: je kan nu veel duidelijker maken wat er bij jou voor jou doelgroep zo bijzonder is.

Je betaalt pas achteraf, en alleen als jij tevreden bent.

In dit blog lees je hoe ik te werk ga bij het inventariseren van routes en pareltjes.

Wacht houd je nog tegen? Neem direct contact met me op.

P.S. je kan de stappen 1 tot en met 4 alleen in die volgorde bij me afnemen. Als je alleen een route wil verrijken, kijk dan hier. Als je een bucketlijst voor je gasten wil, dan lees je er hier meer over.

En over een geheel nieuwe route of speurtocht op maat, kan je hier meer vinden.  Zo min mogelijk investeren? Je kan al een route leasen vanaf 2 euro per route. Lees hier meer.

 

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten