Hoe werkt het?

Ik geloof in ontdekkingsgerichte educatie. Omdat zo de ‘vonk’ kan overspringen en mensen zich verbonden voelen met de natuur, met de wereld waarin we leven.

Ik kan je helpen om je communicatie en educatie op deze manier aan te passen of om nieuwe materialen, producten of lessen te ontwikkelen. Zodat jullie meer mensen kunnen bereiken met je mooie duurzame boodschap.

Misschien loop je al tijdenlang rond met het idee om je educatieve aanbod aan te passen, maar komt het er door de drukte van alledag alsmaar niet van. Of misschien weet je niet waar of hoe te beginnen.

WAAR KAN IK JE MEE HELPEN?

Ik kan je helpen om je educatie en communicatie te verbeteren en te moderniseren op een manier dat jouw doelgroep dingen zelf kan ontdekken en ervaren.

Samen met jou en eventueel collega’s zet ik concrete projecten op en voer die ook uit. Ik kan eventueel ook een aanvraag voor een subsidie of fonds verzorgen.

Ik kijk samen met jou en eventueel collega’s naar jullie wensen, doelen en ideeën. Dit vat ik voor jullie samen in een concreet projectvoorstel, zodat jullie precies weten wat ik ga doen.

Denk bijvoorbeeld aan een project om je bestaande lesmaterialen te actualiseren, de bordjes in je tuin verrassend en bezoekersvriendelijk te maken, of door een heel nieuwe project of een nieuwe activiteit op te zetten. Denk ook eens aan het aanbieden van online educatiemateriaal, bijvoorbeeld in een game of een App.

Ik kom met verfrissende en creatieve ideeën en producten, volledig afgestemd op jouw wensen en jouw doelgroep. Voor een indruk van mijn werk, bekijk de voorbeelden op deze pagina

Ik wil graag dat je helemaal tevreden bent. Daarom betaal je pas als het klaar is, en alleen als je 100% tevreden bent.

Hoe zou het zijn als plannen die al een tijd op de plank liggen, nu echt uitgevoerd kunnen worden? Hoeveel mensen extra zouden jullie dan kunnen bereiken met je mooie duurzame boodschap?

Kortom, waar wacht je op? Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend oriënterend gesprek via profielfotonieuw06-50555821 of buitenpaden@gmail.com.

 

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten