Folders en brochures

Vaak hebben je gasten wel een idee wat ze willen doen: fietsen, wandelen, luieren, cultuur bekijken….Maar wat ze precies gaan doen, besluiten ze ter plekke.

Je maakt het ze al makkelijk door folders aan te bieden van attracties in de buurt, of fiets- of wandelkaarten van de regio. Maar dat doet iedereen al. Bovendien blijven met die algemene kaarten heleboel bijzonderheden ongezien. Omdat ze daar niet op staan, of omdat er juist te veel op staat.

Met op maat gemaakte folders en brochures kan je je gast ´hapklare brokken´ bieden, waarmee ze meteen op pad kunnen. En verder niks zelf hoeven te bedenken.

Bucket-List

bucketlistvoorbeeldEen Bucket-List is een lijst met zeven dingen die je gedaan of gezien moet hebben bij jou in de omgeving. Of de zeven ´geheime plekjes´ rond …..

Je kan een Bucket-List per seizoen maken, of een algemene lijst. Denk ook aan een Bucket List speciaal voor gezinnen met kinderen, of een Bucket-List met slechtweer-mogelijkheden.

De zeven dingen beschrijf ik kort en wervend, compleet met praktische gegevens als adres en openingstijden, en de (fiets)route ernaar toe.

Je kan je Bucket-List ook op je website zetten of aankondigingen, dat maakt aan toekomstige gasten weer duidelijk wat die allemaal bij jou kunnen beleven!  Hier kan je zo´n voorbeeld van een Bucket-List zien.

Verhalen over dieren, interviews over streekproducten

Je kan je gasten ook een thematische folder of brochure aanbieden.  Bijvoorbeeld een brochure over de dieren die bij jou in de buurt leven. En hoe je hun sporen kan herkennen. Of een brochure met tips waar de lekkerste streekproducten rechtstreeks bij de boer kunnen worden gekocht. Natuurlijk met interviews met de makers van deze producten en met de route ernaar toe.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je benieuwd hoe je je gasten een nog leukere vakantie kan bezorgen? Neem contact met me op voor een gratis adviesgesprek. Ik kom graag bij je langs!

Iets bijzonders

Met een folder of brochure maak je je (toekomstige) gasten duidelijk wat er voor bijzonders bij jou te beleven is. En je gasten zullen zich verwend voelen, omdat de folder of brochure speciaal voor hen is gemaakt.

Een investering in een folder of brochure is dus een investering in gasttevredenheid, die zich vertaald in meer herhaalbezoek en mond-op-mond-reclame.

Maatwerk

Ik kan alle werkzaamheden uit handen nemen, inclusief drukken en levering op locatie. Maar je kan er ook voor kiezen om de folder zelf te drukken of te printen. Dan lever ik een word- of PDF-document aan. Het voordeel van een worddocument is dat je bij eventuele wijzigingen de tekst gemakkelijk zelf aan kan passen.

Je kan er ook voor kiezen om het opmaak- en drukwerk via je eigen kanalen te laten uitvoeren. Of je gebruikt de door mij aangeleverde foto´s en teksten voor je website.

Wil je net wat anders? Geen probleem. Neem even contact op. Ik lever maatwerk, dus in overleg is alles mogelijk.

Hieronder vindt je de richtprijzen, exclusief opmaken en drukken. Voor opmaak en drukken maak ik gebruik van drukwerkdeal.  Desgewenst neem ik je dit ook allemaal uit handen. Reken op meerkosten van 150 tot 275 euro, afhankelijk van grootte en oplage.

Product Prijs (euro, excl. BTW)
Bucketlist 4 p A5 1500
Bucketlist of brochure 8 p A5 2200

 

Deze  bedragen zijn inclusief:

  • Tekst, beeld (foto’s, historische beelden).
  • Levering op locatie (als je het drukken door mij laat doen, anders levering via WeTransfer).
  • Tips voor toepassing in de communicatie met je gasten.

Voordelige pakketten

Hoe meer verschillende producten je je gasten kan aanbieden, des te intenser en meer ze van de omgeving kunnen genieten. En des te beter je kan laten zien hoe uniek het bij jou is.

Vandaar dat ik aantrekkelijke pakketten aanbied waar je meer producten in één keer afneemt.  Zodat de verschillende onderdelen op elkaar zijn vast afgestemd en elkaar versterken. Hier lees je daar meer over.

Extra’s

Naast de standaarduitvoering zijn ook extra’s mogelijk, zoals uitvoering in een luxe cadeauboekje, op maat gemaakte strips of tekeningen, of  een combinatie met audio en/of videofragmenten. Hier vind je daar meer informatie over.

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten