Extra’s

In aanvulling op de standaard-routes, speurtochten, folders en brochures bied ik diverse extra’s om een route of brochure nog bijzonderder te maken en de beleving nóg intenser. Dit zijn:

  • Audio-fragmenten
  • Video-fragmenten
  • Op maat gemaakte (stiptekeningen).
  • Uitvoering van route of brochure in een luxe cadeauboekje

Hieronder vind je meer informatie en voorbeelden van deze extra’s.

Audio-fragmenten

Audio-fragmenten met muziek, geluiden en commentaar maken de beleving tijdens een route nog intenser, ze nemen je gast nog nadrukkelijker mee in een heel andere wereld. Voor het maken van de audiofragmenten werk ik samen met professionals. U kunt een voorbeeld beluisteren (en bekijken), door op één van onderstaande plaatjes te klikken.

vb4brederode vb5beeckestijn vb6zandvoort

De gasten kunnen deze audiofragmenten binnen de App afspelen, of door een QR-code te scannen. Een route of speurtocht bevat 10 audiofragmenten. Desgewenst kan het audiofragment geïllustreerd worden met overvloeibeelden, bijvoorbeeld historische afbeeldingen.

Voor 10 audiofragmenten (met beeld) moet je rekenen op een investering van 7000 euro.

Videofragmenten

organiserenvaneventsacteurOm uw gasten nog meer in het verhaal en het thema onder te dompelen, laat je videofragmenten  maken, waarin een acteur als hoofdpersoon zijn of haar eigen verhaal vertelt en daarnaast uw gasten objecten uit het verhaal in de werkelijke omgeving laat zien. In dit filmpje krijgt u een idee hoe zo’n videofragment werkt.

De gasten kunnen deze videofragmenten binnen de App afspelen, of door een QR-code te scannen. Bij het maken van videofragmenten werk ik samen met professionele acteurs en videoprofessionals.

Voor 10 videofragmenten moet u rekenen op een investering van 7000 euro.

Op maat gemaakte (strip)tekeningen

Een route of brochure krijgt een echt eigen verhaal met (strip)tekeningen die speciaal voor de route of de speurtocht zijn gemaakt. Het maakt niet uit of voor een verzonnen fantasieverhaal of een waar gebeurd verhaal wordt gekozen. Alles is mogelijk. Hieronder staan enkele voorbeelden van op maat gemaakte tekeningen. Als u op één van de plaatjes klikt, komt u terecht op de onderliggende route.

slak1belevenisroute met verhaal nachtegaalbelevenisroute met verhaal elswoutVoor 10 op maat gemaakte tekeningen per route moet je rekenen op een investering van 1200 euro.

 

 

 

Uitvoering van route of brochure in een luxe cadeauboekje

Je verrast je gast nog eens extra als u de route of de brochure laat uitvoeren in een luxe cadeauboekje. Bijvoorbeeld een mooi boekje met typische gerechten van de streek, in combinatie met een mooie fietstocht langs boerderijen waar streekproducten te koop zijn.

Zo’n boekje nodigt uit tot bewaren en zal je gast na de vakantie zeker aan vrienden en kennissen laten zien. Weer extra mond-op-mond-reclame dus.

Zo’n cadeauboekje is een mooi vierkant boekje, met een harde kaft, met prachtige beelden en een mooie vormgeving. Het bevat standaar 24 pagina’s binnenwerk. Je kan het natuurlijk ook combineren met op maat gemaakte (strip)tekeningen, zoals in het voorbeeld hieronder. Klik op één van de plaatjes voor meer informatie.

belevenisroutevoorbeeldnachtegaalNachtegaal-3.2

Nachtegaal-3

 

 

 

 

 

De meerkosten voor een luxe cadeauboekje zijn 7000 euro voor 2000 cadeauboekjes.

Wil je nog iets extra’s voor je route of brochure, of meer informatie? Ik kom graag bij je langs om alle  mogelijkheden te laten zien. Neem contact met me op via 06-50555821 of buitenpaden@gmail.com.

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten