Ik ondersteun je bij het uitdragen van duurzame boodschappen zodat meer mensen duurzaam gaan denken en doen.

Dat doe ik door het vertalen van beleid naar praktische projecten en activiteiten (inclusief financiering), waarbij complexe vraagstukken begrijpelijk worden gemaakt.   

Op een creatieve manier verbind ik verschillende werelden met elkaar: natuur en duurzaamheid, eten en duurzaamheid, beleid en praktijk, leren en spelen. Waarbij volwassenen en kinderen worden uitgedaagd om ze veel mogelijk zelf te doen, zelf te ervaren en te ontdekken.

Educatie en duurzame doelen

Steeds meer wordt van educatie verwacht dat die bijdraagt aan het halen van duurzame doelen. Die van je organisatie, of bijvoorbeeld de SDG’s (sustainable development goals). Maar hoe vertaal je nu die doelen naar praktische activiteiten of projecten? En hoe pas je bestaande activiteiten en projecten aan, zodat ze aan deze doelen bijdragen?

Door mijn wetenschappelijke opleiding, ervaring in het beleid en projectleiding, maar ook in de praktische uitvoering van activiteiten, kan ik makkelijk schakelen tussen abstracte doelen en concrete activiteiten en projecten. 

Op een creatieve manier verbind ik verschillende ‘werelden’ met elkaar: natuur en duurzaamheid, eten en duuurzaamheid, beleid en praktijk, leren en spelen.

Bestaand programma

Je bent vaak al zo druk met je bestaande programma, dat je nauwelijks tijd hebt om vooruit te kijken, om op vragen ‘vanuit het beleid’ in te gaan, of om na te denken over nieuwe activiteiten en helemaal niet om daar financiering voor te vinden.

Niet dat dit niet belangrijk is, in tegendeel! Maar ‘verbouwen terwijl de winkel open blijft’ valt niet echt mee. 

Hoe zou het zijn als je zonder stress je bestaande activiteiten langzaam maar zeker ombouwt om je duurzame doelen te bereiken? En je ruimte krijgt voor nieuwe activiteiten en projecten, zonder dat je het drukker krijgt?

Meer mensen bereiken

Ik geloof erin dat we meer mensen kunnen bereiken, en zo meer mensen duurzaam kunnen laten denken en doen. Ik geloof dat we een brug kunnen slaan tussen het kleine dagelijkse, en grote duurzame doelen. Zodat een duurzame wereld een haalbaar ideaal wordt. 

Spreekt je dit aan? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Of schrijf je in voor mijn inspiratie-blogs en -vlogs. 

Ik werkte eerder voor o.a. de gemeente Lansingerland, het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Stichting Houten Haarlemmer en NME Haarlem. Via de stichting Ecokids werk ik o.a. als invaldocent op schooltuinen in Amsterdam. Voor diverse bungalowparken en campings maakte ik tientallen routes en speurtochten. Kijk hier wat anderen over mij zeggen.

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Leuk dat je er was! Zullen we contact houden?

Ik vond het erg leuk dat je op mijn website hebt rondgekeken. Ik zou het fijn vinden om contact met je te houden. Jij ook?

Sluiten

Als je hieronder je naam en mailadres invult, krijg je (maximaal 1x per week) inspiratie in je mailbox. En mocht het je toch niet inspireren (wat ik natuurlijk niet hoop), dan kan je altijd weer gemakkelijk uitschrijven.

Ik gebruik je gegevens alleen om je maximaal één keer per week te mailen over mijn blog of vlog. Lees ook mijn privacyverklaring: https://buitenpaden.nl/privacy-verklaring/