Ik laat kinderen en volwassenen de natuur ontdekken en laat ze ervaren dat wij als mensen ook gewoon onderdeel zijn van de de levende aarde, waar we goed voor moeten zorgen.

Dit doe ik door het geven van (gast)lessen, excursies en het ontwikkelen van educatiemateriaal en -activiteiten. Op een creatieve manier verbind ik verschillende werelden met elkaar: natuur en duurzaamheid, eten en duurzaamheid, beleid en praktijk, leren en spelen. Waarbij volwassenen en kinderen worden uitgedaagd om ze veel mogelijk zelf te doen, zelf te ervaren en te ontdekken.

Fondsenwerving

Ik ben ervan overtuigd, dat er veel meer kinderen en volwassenen bereikt kunnen worden met onze boodschappen over duurzaamheid, en ik wil je daarom ook graag helpen als je een goed idee hebt, maar nog geen financiering. Samen kunnen we dan de mogelijkheden onderzoeken en op zoek gaan naar sponsoren, fondsen of subsidies.

Ik merk dat organisaties vaak opkijken tegen de rompslomp van het aanvragen van fondsen en subsidies, en dat daarmee goede ideeën in de spreekwoordelijke ijskast verdwijnen. Of nog erger, dat er steeds minder goede ideeën komen, ‘omdat er toch geen geld is’.

Ik help je graag uit deze vicieuze cirkel, op basis van ‘no cure no pay’. Ik werk je goede idee uit in een projectvoorstel, gaan aan de slag om hiervoor financiering aan te vragen, en als dat lukt dan voer ik dat project ook (deels) uit.

Door mijn wetenschappelijke opleiding, ervaring in het beleid en projectleiding, maar ook in de praktische uitvoering van activiteiten, kan ik makkelijk schakelen tussen abstracte doelen en concrete activiteiten en projecten. Hiermee zorg ik voor een soepel verloop van je project. Daarnaast heb ik een breed netwerk van mensen die ik, indien gewenst, kan inschakelen op hun deskundigheid.

Spreekt je dit aan?

Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Of schrijf je in voor mijn inspiratie-blogs en -vlogs.

Ik werkte eerder voor o.a. de gemeente Lansingerland, het Bezoekerscentrum De Kennemerduinen, Stichting Houten Haarlemmer en NME Haarlem. Via de stichting Ecokids werk ik o.a. als invaldocent op schooltuinen in Amsterdam. Voor diverse bungalowparken en campings maakte ik tientallen routes en speurtochten. Kijk hier wat anderen over mij zeggen of bekijk de aanbevelingen op LinkedIn.

Inspiratie en ideeën

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten