Workshops en lezingen

Met een lezing of een interactieve workshop, bijvoorbeeld voor recreatieondernemers, laat ik je met een andere bril naar je gebied, je sector en je bedrijf kijken. Wat maakt jouw gebied of locatie nu speciaal? Waarom moeten gasten echt naar jou of naar jouw gebied toekomen?

Indien gewenst kunnen vervolgens in kleine groepjes specifieke onderwerpen worden uitgewerkt.

Mijn vergoeding voor een dergelijke activiteit, die rond de anderhalf uur duurt (excl. een eventuele pauze) is 250 euro exclusief materiaal en 21% BTW, inclusief reiskosten. Als je hier belangstelling voor hebt, bel me dan op 06-50555821, dan kan ik horen wat je wensen zijn.

Bekijk hieronder een filmpje dat RTV Drenthe van een dergelijke workshop maakte.

Als je meer over mij wil weten, kijk dan hier.

Je omgeving als schatkist? Download de checklijst!

schatkist

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Wil je ook de schatkist van jouw omgeving ontdekken zodat je moeiteloos meer gasten krijgt?

Sluiten

Je hoeft alleen je naam en e-mail adres achter te laten en ontdek hoe je moeiteloos extra gasten kunt krijgen.

Je gegevens zijn veilig! Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij!