Leren door ontdekken: voorbeelden

Ik ontwerp educatie en communicatie, die volwassenen en kinderen helpt en verleidt om dingen zelf te kunnen ontdekken. Leren door ontdekken, noem ik dat.

Waardoor de ‘vonk’ overslaat en mensen zich verbonden voelen met de wereld om hen heen. Ze  anders gaan kijken, anders gaan denken, maar vooral ook duurzamer gaan handelen.

Op deze pagina vind je enkele voorbeelden. Bel me gerust (06-50555821) of neem op een andere manier contact op om te kijken wat ik voor jullie organisatie zou kunnen doen.

Buitenles

Voor de Stichting de Houten Haarlemmer organiseerde ik in 2016 en 2017 buitenactiviteiten en lessen voor groep 7. Hieronder zie je enkele voorbeelden van deze lessen. Klik op de plaatjes om er meer van te zien.

Binnenles

Borden

Dit (fictieve) bord voor bij een hessenweg, heb ik ontworpen in een workshop van het symposium ‘Samen voor Natuur: effectieve natuurmarketing’, door Hogeschool Van Hall Larenstein op 16 november 2017 georganiseerd. Lees hier een impressie.

 

 

 

buitenactiviteiten

Ik ontwikkelde de volgende spellen en downloads voor buitenactiviteiten. Klik op de plaatjes om er meer van te zien.

   
 
   

Apps en games

Met bijvoorbeeld App Tourtodo of Ojoo kan ik een speurtocht of game maken. Denk je aan een audiotour, dan is izi.travel wellicht wat voor jullie. Zie voorbeelden hieronder.  Klik op de plaatjes om er meer van te zien.

 

IMG_1364

Speurtochten

Klik op de plaatjes om er meer van te zien.

kvoorkanteddiedeeend evelienegel IMG_1364

Fiets- en wandelroutes

Klik op de plaatjes om een route helemaal te bekijken.

kvoorkantvestinghellevoetsluis duikindegeschiedenis belevenisroutemetverhaalvbelswout
belevenisroutemetverhaalvbl belevenisroutemetverhaalvbnachtegaal belevenisroutemetverhaalvbw

 

proefdestreeknoord proefdestreekzuid

Vragen? Adviesgesprek? Neem contact op!

Wil je een gratis adviesgesprek om te kijken wat er bij jullie mogelijk is?  Ik kom graag bij je langs! Neem dan even contact op via 06-50555821 of via buitenpaden@gmail.com

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Meest recente berichten