Ontdek jouw schat

Wil je eigen schat snel ontdekken? Direct actie ondernemen?

Super! Met mijn starters-aanbod kan je snel aan de slag. Tegen een geringe investering maak je optimaal gebruik van het bestaande aanbod, maar geef je er toch je eigen draai aan.

Waardoor je meer gasten met minder moeite naar je toe trekt.

Mijn startersaanbod houdt het volgende in:

  1. Een inventarisatie van de bestaande wandel-, fiets-, ruiter- of andere routes rondom je camping of park.
  2. Een selectie van de leukste routes, met een korte omschrijving (tekst), kaartje en foto’s, zodat je je gasten de leukste routes kan aanraden (bijv. op je website of in een flyer of PDF). Je krijgt dit aangeleverd als word en/of PDF-bestand en jpg (kaartje en foto’s). Als je wil, kan ik het drukken ook voor je verzorgen. Informeer naar de kosten.
  3. Het maken van aanloop- of aanfietsroutes voor zover die leukste routes niet langs je park of camping komen.
  4. De twee allermooiste routes voorzie ik van extra en leuke informatie voor je gasten. Je gasten kunnen deze route volgen met een zelf te printen of drukken brochure of in een bestaande route-App. Als je wil, kan ik het drukken ook voor je verzorgen. Informeer naar de kosten.
  5. Tips hoe je je omgeving en de routes kan gebruiken om op je website en Social Media te laten zien wat er zo bijzonder bij jou is. Waardoor je makkelijker nieuwe gasten aantrekt die bij je passen.

Normaal zou ik voor een dergelijke klus 3000 euro (exclusief BTW) rekenen, Maar omdat ik het belangrijk vind dat zoveel mogelijk parken en campings de schat van hun omgeving gaan ontdekken, bied ik dit aan voor een speciale introductieprijs.

Onder de voorwaarde dat ik voor gereduceerde prijs (of bijna gratis?) bij jou kan overnachten, betaal je hiervoor 475 euro (excl. BTW).

En je betaalt pas achteraf, en alleen als jij tevreden bent. Wacht niet langer, neem direct contact met me op.

Wil je liever een nieuwe route, speurtocht of brochure op maat, speciaal voor jouw locatie en jouw gasten? Lees dan hier verder.

 

Wil je ook de schatkist van jouw omgeving ontdekken zodat je moeiteloos meer gasten krijgt? Doe de test!

schatkist

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Wil je ook de schatkist van jouw omgeving ontdekken zodat je moeiteloos meer gasten krijgt?

Sluiten

Je hoeft alleen je naam en e-mail adres achter te laten en ontdek hoe je moeiteloos extra gasten kunt krijgen.

Je gegevens zijn veilig! Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij!