Ontdek jouw schat

Wil je eigen schat snel ontdekken? Direct actie ondernemen?

Super! Met mijn schatzoekers-aanbod kan je snel aan de slag. Tegen een geringe investering maak je optimaal gebruik van wat er al aan moois bij jou is. Ik verrijk voor jou één of meer routes met leuke extra verhalen, informatie, foto’s en afbeeldingen.

Dit kan bijvoorbeeld een ANWB-fiets- of wandelroute zijn, een route van een natuurbeheerder, of bijvoorbeeld een paaltjeswandeling. Of een route op een kaartje. Je kan kiezen voor een bepaald thema (bijvoorbeeld dieren, bomen, streekproducten, geschiedenis etc.), maar je kan het ook algemeen houden.

Ik verrijk die route, zodat je gasten niet alleen weten hoe ze moeten lopen of fietsen, maar vooral veel meer gaan beleven. Waardoor ze nog meer tevreden zijn over hun verblijf.

Hier zie je een voorbeeld van een route (in een folder) vòòr de behandeling, en hieronder zie je de verrijkte route, op het platform RouteYou.

Hoe meer routes je laat verrijken, hoe voordeliger het per route wordt:

aantal routes Totaal prijs (excl. BTW) Prijs per route (excl. BTW)
1 350 350
2 600 300
3 750 250
4 800 200
5 900 180

 

Je gasten kunnen deze route, met alle extra informatie en verhalen, beleven met een zelf te printen of drukken brochure of in een route-App. Als je wil, kan ik het drukken ook voor je verzorgen. Informeer naar de kosten.

Hierbij geef ik je ook tips hoe je deze route(s) kan gebruiken om op je website en Social Media te laten zien wat er zo bijzonder bij jou is. Waardoor je makkelijker nieuwe gasten aantrekt die bij je passen.

Normaal zou ik voor een dergelijke klus per route rond de 2000 euro (exclusief BTW) rekenen, maar omdat ik het belangrijk vind dat zoveel mogelijk parken en campings de schat van hun omgeving gaan ontdekken, bied ik dit aan voor de speciale introductieprijs, zoals in de tabel hierboven staat.

Onder de voorwaarde dat ik voor gereduceerde prijs (of bijna gratis?) bij jou kan overnachten.

En je betaalt pas achteraf, en alleen als jij tevreden bent. Wacht niet langer, neem direct contact met me op.

Wil je liever een nieuwe route, speurtocht of brochure op maat, speciaal voor jouw locatie en jouw gasten? Lees dan hier verder. Zo min mogelijk investeren? Je kan al een route leasen vanaf 2 euro per route. Lees hier meer.

 

Je omgeving als schatkist? Download de checklijst!

schatkist

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op:

Wil je ook de schatkist van jouw omgeving ontdekken zodat je moeiteloos meer gasten krijgt?

Sluiten

Je hoeft alleen je naam en e-mail adres achter te laten en ontdek hoe je moeiteloos extra gasten kunt krijgen.

Je gegevens zijn veilig! Ik heb net zo'n hekel aan spam als jij!