Hoe werkt het?

Illustraties in schema: dreamstime

Je park of camping ligt op een prachtige plek. Waarschijnlijk heb je ook al kaarten of folders met fiets- en wandelroutes voor je gasten klaarliggen. En informatie over andere attracties in de buurt.

Maar wist je dat je gasten nog veel blijer kan maken? Want met die kaarten en folders ontdekken je gasten maar een klein deel van al het moois dat je omgeving te bieden heeft. Er is zoveel meer te zien!

Heel veel bijzondere plekken, laat staan de verhalen die er over te vertellen zijn, blijven voor de gemiddelde recreant of toerist verborgen.

En dat vind ik doodzonde! Want zo heeft jouw gast een minder leuke vakantie heeft dan mogelijk is, en kan jij je gast niet datgene kan geven wat hun vakantie juist zo bijzonder maakt.

Ik geloof in de kracht van jouw omgeving. Je omgeving als schat. Om je gasten een nog leukere vakantie te bieden, waardoor ze nog meer tevreden zullen zijn.

En het anderen gaan aanraden en zelf nog een keer terugkomen. Zodat je moeiteloos nieuwe gasten aantrekt.

Met frisse, laagdrempelige en makkelijke leesbare teksten, geïllustreerd met mooie beelden, dompel ik  je gast helemaal onder in jouw unieke gebied. Zodat jouw gasten die speciale, geheime, typische plekken van de streek leren kennen. Hier lees je meer over mijn producten.

Maar dat is niet het enige. Want door te focussen op de kwaliteiten van je omgeving, kan je ook veel beter duidelijk maken wat er bij jou zo bijzonder is. Waarom je gast voor die unieke belevenis echt bij jou moet zijn.

Het gaat dus om méér dan een mooie route of een leuke folder. Het gaat er ook om dat je die in je communicatie en marketing gebruikt, zodat je met weinig moeite meer gasten naar je toetrekt.

Daarom geef ik ook altijd allerlei tips over communicatie en marketing. Want mensen komen niet meer speciaal op een camping of park af vanwege de voorzieningen of de overnachting. Het gaat veel meer over wat ze kunnen beleven.

Wil jij jouw schat ontdekken? En zien hoe die voor jou nieuwe gasten op gaat leveren? Kijk dan hier voor een aantrekkelijke startersaanbieding.

profielfotonieuwWil je een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de mogelijkheden voor jouw locatie? Neem dan contact met me op via 06-50555821 of buitenpaden@gmail.com.

Hier lees je meer over mijn producten, en hier kan je voorbeelden bekijken.

 

Faceboook

Social Media

Volg mij ook op: